Wat extra informatie over ATV Houtwijk de Noord

Houtwijk de Noord

 

Adres:

Uithofpolder (nabij Uithofslaan 32)

2544 NV Den Haag

 

Ons tuincomplex ligt in het Uithofsgebied achter de flats Van de Lozerlaan. Met het openbaar vervoer is het complex te bereiken (eindpunt tram 8/9 of eindpind bus 25). Het is vanaf daar ongeveer 10 minuten lopen door het park naar het complex.

Ons complex is rustig gelegen. Daar betalen wij wel een prijs voor, want u kunt niet met de auto tot bij ons complex komen. U kunt de auto parkeren op de Melis Stokelaan of op de parkeerplaats langs de Erasmusweg bij de kruising met de Poeldijkseweg. Er is een kleine parkeerplaats bij de ingang van het complex, maar die is bedoeld voor degenen, die beschikken over een ontheffing (o.a. medische doktersverklaring) om door het park te rijden.

We hebben tuinen met en zonder een huisje of kasje. De oppervlakte van de tuinen is ca. 140 m2. Bij ons vindt u moes- en siertuinen. Ons complex heeft een achteruitgang, welke via een bruggetje verbonden is naar de Uithofslaan, waardoor het complex bereikbaar is voor ambulance etc. In het verenigingsgebouw worden diverse activiteiten georganiseerd en er is een winkeltje waar men tuin- en potgrond, meststoffen en plantjes kan kopen.

Het complex beschikt over riolering en drinkwater.

Electra kan men gebruiken vanaf diverse punten (werkzaamheden op de tuin, niet voor koelkasten en verlichting).

Er is een sproei-installatie aanwezig voor het besproeien van de tuinen met oppervlaktewater.

Ons complex beschikt over een AED (Automatische Externe Defibrillator).

Website: www.atvhoutwijkdenoord.com

houtwijk-de-noord

 

[terug]