Wat extra informatie over VTV Florence Nightingale

ATV Florence Nightingale

Florence Nightingale

 

 

            Adres:Dedemsvaartweg 30, 2545 AC  Den Haag

Website: www.vtvflorencenightingale.nl ,

 

 


VTV Florence Nightingale is een vereniging voor mensen die van tuinieren houden. Daarom verwachten we van alle leden dat ze veel tijd vrijmaken om actief te tuinieren en plezier scheppen in het onderhoud van hun tuin en tuinhuis.


Onze vereniging draait op vrijwilligers en daarom vragen we aan alle tuiniers om zich naast de verplichte werkbeurten, ook op andere vlakken in te zetten. Dat kan zijn als bestuurslid, bij een commissie of werkgroep, als hulp in de kantine of de winkel of door zelf iets te organiseren.


Ons tuinenpark is middelgroot met 100 volkstuinen van circa 200 m2 groot en 3 gemeenschappelijke tuinen. Er zijn tuinen met stenen of houten huisjes. Een enkele tuin heeft geen huisje maar wel een kas. De huisjes zijn op het riool aangesloten en voorzien van een wateraansluiting met eigen meter. In de huisjes is geen elektriciteit. Langs de paden zijn elektra-aansluitingen voor tuin-gerelateerde werkzaamheden.


VTV Florence Nightingale is een actieve vereniging. Het verenigingsgebouw biedt ruimte aan een kantine met terras, een winkeltje en een toiletgroep met een mindervalide toilet. Omdat het tuinenpark (semi-)openbaar wandelgebied is, hebben de tuinen een open karakter en valt er ook vanaf de wandelpaden veel te genieten. De vereniging is houder van het Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren (3 stippen).

 

 

florence-nightingale

 

 

[terug]