Wat extra informatie over VTV Florence Nightingale

Florence Nightingale

Adres:

Dedemsvaartweg 30

2545 AC  Den Haag

Is een middelgrote tuinvereniging met 100 tuinen en te bereiken met HTM buslijn 21 en tramlijn 4 Van Randstadrail. Verder alle lijnen die stoppen bij het “HAGAZIEKENHUIS” locatie Leyenburg aan de Leyweg.

Parkeergelegenheid is er niet op het park maar is in de directe omgeving in voldoende mate aanwezig. Er zijn zowel stenen als ook houten huisjes op het park aanwezig. Alle huisjes hebben een aansluiting op het rioleringsnet en zijn voorzien van een wateraansluiting met een eigen watermeter.

Stroomaansluiting is uitsluitend op de paden af te takken vanaf het stroomhuisje doch stroom mag niet permanent voor andere doeleinden dan onderhoud van tuin en/of huisje worden gebruikt.

Het gezellige verenigingsgebouw heeft in het gebouw een toiletgroep met een apart mindervalidetoilet.

De totale oppervlakte van het complex is ruim 29.000 m2. terwijl de meeste tuinen ongeveer een oppervlakte hebben van ca. 200 m2.

De Activiteitencommissie is behoorlijk actief waarbij te denken valt aan Paasbrunch, Bingo’s, Bloemschikcursus, Open Dag met Braderie, Sinterklaasfeest voor de kinderen, BBQ voor leden en donateurs, Kerstdinerdansant en misschien nog meer.

Wij hebben Winkelverkoop voor wat betreft planten en zaden als ook voorgekweekte groentenplanten, tuinaarde, tuinturf en potgrond, butaan/propaangas en gasslang.

Website: www.vtvflorencenightingale.nl

florence-nightingale

 

[terug]